Uvenner!

Har du noen gang mistet det beste du har ? som en bestevenn! jeg mistet 4 av dem på grunn av en krangel.. Jeg hater å krangle med venner det gjør meg i dårlig humør.. :/ noen ganger har jeg bare lyst til og stenge meg inne på et mørkt lite rom som ingen kan finne meg å bare skrike ut å få ut det jeg har inn i meg.. noen ganger det så ille at jeg ikke får sove om nettene at jeg sitter oppe nesten døyne rundt fordi jeg har så mye og tenke på.. Jeg har gråt veldig mye i dem siste årene det kan komme av uvennskap å søstra mi som døde i en bilulykke :/ jeg er faktisk en person som er avhengi av å være med vennen min dem er alt jeg har uten tatt om famillien.. men av og til så vet jeg ikke om famillien min forstår meg like godt som mine venner gjør..! 

Mamma har vært her for meg veldig mange ganger men vet ikke helt og hun skjønner meg.. hun sier bare at jeg kan finne meg nye å bedre venner.. det er ikke så lett når man faktisk er avhengi av dem gammle vennene for dem har faktisk vært her for meg når jeg har trengt dem.. det er ikke bare å glemme venner dem betyr faktisk veldig mye iallefall for meg.. noen ganger så er det veldig vanskelig å tilgi en person som har gjort mye galt men vist du vil være venn med den personen innerst inne så gå for det.. 

Jeg har faktisk opplevd at folk ler av meg når jeg prøver og fortelle noe å da blir jeg såret å bare ha lyst til og grine.. for jeg er en person som blir veldig fort såret vist man sier noe styggt til meg :/ jeg ser kanskje sterk ut men innest inne så har jeg faktisk et hjerte som ikke tåler smerten å da bare faler man sammen som en ball! tenker folk av og til når dem er uvenn med bestevenninna eller dem er uvenner med andre ? jeg skal iallefall aldri ta å gjøre den samme feilen som jeg gjorde..!

 

 

Jeg andefaler deg å ta vare på vennen din du vet aldri hvor lenge du har dem..♥ vennskap er noe man trenger så aldri gi opp <3

- Mych000ice  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser

bloglovin Norske blogger ToppBlogg - toppliste for bloggere hits